Hjælp

Vægbeslag, AV-Beslag & AV-Møbler - Samsung Slim Fit WallMount 60 kg 43"-85" *DEMO* - WMN-B50EB/XC

Samsung Slim Fit WallMount 60 kg 43"-85" *DEMO*

Det tyndeste wall mount nogensinde!

Det Samsung Slim Fit vægbeslag er designet til at give en elegant og minimalistisk løsning til montering af dit Samsung The Frame, QLED & Crystal UHD TV på væggen. Dette vægbeslag er specielt designet til at være kompatibelt med udvalgte Samsung TV-modeller og sikrer en sikker og stabil montering, samtidig med at det giver et slankt og stilfuldt udseende i dit hjemmemiljø.

Vægbeslaget er nemt at installere og kan tilpasses for at imødekomme dine præferencer og behov. Den justerbare funktion gør det muligt at positionere dit TV præcist efter dine ønsker, hvilket giver den perfekte synsvinkel for optimal visningsoplevelse. Desuden sikrer den integrerede kabelstyring en pæn og organiseret installationsproces ved at skjule kablerne og give et rent og ryddeligt udseende.

Med Samsung Slim Fit vægbeslag kan du nyde dit TV med stil og bekvemmelighed, samtidig med at du opretholder en moderne og sofistikeret indretning i dit hjem. 

Denne demovare er enten returneret til os pga. gældende fortrydelsesret, har ødelagt original emballage eller har været repareret. Det er os ikke muligt at uddybe nærmere, hvilken af disse scenarier der er gældende for den enkelte vare. Varen er testet og fungerer, men original emballage og tilbehør, der ikke har betydning for varens funktion, kan mangle. Evt. batteri, oplader eller strømkabel, for at kunne bruge varen efter oprindelig hensigt, vil medfølge såfremt dette er indeholdt i modellen. Ved køb af demovarer, der i produkttitlen, og/eller varespecifikationen, indeholder medfølgende spil, vil disse spil ikke være omfattet af definitionen ”tilbehør, som har betydning for funktionen”, der beskrives ovenfor, hvorfor også disse kan mangle. Der er samme reklamations- og fortrydelsesret på demovarer som ved køb af nye varer. Det er ikke muligt at bestille flere end det antal vi har på lager.

Varenummer: 3068080d
Varen er udgået
Se lignende produkter

Producent
Varenummer
3068080d
Model
WMN-B50EB/XC
Ean
8806094399875
Til producentens hjemmeside

Ovenstående informationer/specifikationer er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder. Enkelte tekster kan være autogenererede eller maskinoversatte, og der kan derfor fremkomme tekster, som kan virke misvisende.