Hjælp

Anden personlig pleje - AlcoSense Breathalyser Excel - ALC-EXCEL-SC
Varenummer: 3245422

AlcoSense Breathalyser Excel

- 48 mm TFT-skærm i fuld farve
- Fungerer med alle grænseværdier i verden
- Advarsel om genkalibrering
- Beregning af åndedrætsvolumen med temperaturkompensation
- Eliminerer fejlaflæsning med for lavt resultat

1.310,00 kr. 1.048,00 kr. ekskl. moms
Gratis fragt (privatkunde)
Fjernlager, 3 dages levering

Excel er designet af AlcoSense i Storbritannien og bruger det samme prisvindende design som AlcoSense Pro og Ultra. Det giver et brændselscelle-alkometer i topklasse med enestående nøjagtighed og funktionalitet.

Excel bruger en 64 mm² version af den nøjagtig samme 200 mm² brændselscellesensor, der bruges i politiets alkometre i flere britiske, amerikanske og europæiske lande samt i AlcoSense Ultra. Mange mærker hævder at have "Politimålere" eller lignende, bare fordi de bruger en brændselscellesensor. Men ikke alle brændselscellesensorer er ens ... Sensorerne i Excel er identiske med dem, politiet bruger, kun mindre. Det giver Excel uovertruffen nøjagtighed på dette prisniveau.

Den mest nøjagtige måde at måle alkohol i udåndingen er at måle den dybe lungeluft. For at få adgang til denne luft skal brugeren blæse 1 liter luft ud før der udføres en aflæsning. Hvis aflæsningen tages for tidligt, kan apparatet give lave eller inkonsistente aflæsninger. De fleste konkurrerende produkter på dette prisniveau er afhængige af at bruge en timer til at vurdere hvornår 1 liter luft er passeret. Brugerne blæser dog med forskellige tryk, hvilket betyder at den faktiske volumen der er blevet udåndet når målingen er foretaget, kan variere. Det betyder at målingen kan foretages på det forkerte tidspunkt, og en forkert aflæsning vises derefter for brugeren.

AlcoSense Excel registrerer åndedratssvolumen der udåndes under målingen og laver aflæsningen når 1 liter luft er passeret, hvilket sikrer den mest nøjagtige og konsekvente måling. For at forbedre nøjagtigheden finjusteres aflæsningerne til temperaturen – så uanset om det er en hedebølge eller den værste snestorm i 30 år, vil Excel kompensere for temperaturen for at sikre den højest mulige præcision.

Hver alkometer har en nøjagtighedstolerance på +/- X.XX af aflæsningen - jo lavere tal, desto mere nøjagtig er alkometerets måling. AlcoSense Excel har en smart indbygget software til at eliminere forkert læsning – dvs. i stedet for at have en tolerance på +/- 0,1 ‰ BAC, er AlcoSense Pros tolerance + 0,10 ‰ BAC, -0,00 ‰ BAC. Det betyder, at Excel altid læser resultatet som lidt højere - end lavere - for at være på den sikre side, resultatet er mere end dobbelt så præcist som den prisvindende AlcoSense Elite.

Med det enkle menusystem kan AlcoSense Excel indstilles til enhver grænse, hvor som helst i verden. Du kan justere måleenheden for aflæsningen mellem mg/l (respiratorisk alkohol) og ‰ BAC (blodalkohol) samt promillegrænse og respirationsforhold. Hvis du rejser til udlandet, skal du blot indstille de tre parametre i henhold til tabellen i brugervejledningen. Ideel til grænsependlere eller endda rejser mellem hele kontinenter.

AlcoSense Excel har en fuldfarve 1,8-tommer (48 mm) TFT-skærm, der giver klare og detaljerede aflæsninger af dit alkoholniveau, afhængigt af dit valg - måling af udånding (mg/L) eller blod (‰ BAC). Hvis du er tæt på eller over den valgte grænse, advarer Excel dig om ikke at køre.

Alle alkometere kræver omkalibrering efter en tids brug. AlcoSense Excel har en brancheførende kalibreringsperiode på 12 måneder fra første gang du bruger produktet. For at forbedre pålideligheden og brugervenligheden minder AlcoSense Excel dig om at kalibrere efter 11 måneders brug.

Alcosense alkometer Excel har målene 107 x 55 x 29 mm, vejer 147g inkl. batterier og har et 48mm TFT farvedisplay. 3 x AAA batterier, 5 professionelle mundstykker, Micro USB kabel og brugervejledning medfølger.

Producent
Varenummer
3245422
Model
ALC-EXCEL-SC
Ean
5060318910205
Til producentens hjemmeside

Ovenstående informationer/specifikationer er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder. Enkelte tekster kan være autogenererede eller maskinoversatte, og der kan derfor fremkomme tekster, som kan virke misvisende.