Hjælp

Anden personlig pleje - AlcoSense Breathalyser Pro - ALC-PRO-SC
Varenummer: 3245424

AlcoSense Breathalyser Pro

Alcosense Alkometer Pro giver dig ekstrem nøjagtighed, mange funktioner og brugervenlighed på et nyt niveau.

1.893,00 kr. 1.514,40 kr. ekskl. moms
Gratis fragt (privatkunde)
Fjernlager, 3 dages levering

Tager man prisen i betragtning, er AlcoSense Pro uden tvivl den mest avancerede alkometer på markedet. Det er resultatet af 3 års forskning og udvikling, AlcoSense Pro (og dens storebror, Ultra) giver dig ekstrem nøjagtighed, mange funktioner og brugervenlighed på et nyt niveau. Vinder 2016 af Red Dot Design Award.

AlcoSense er fremstillet og designet i Storbritannien og er udstyret med patenterede nye funktioner. Det betyder at alkometeret er på et niveau meget tæt på de målere politiet bruger.

Vi har tilføjet Pro fordi alkometeret bruger en professionel brændselscellesensor på 121 mm², den er identisk med sin storebror AlcoSense Ultra som er placeret på 200 mm² hvilket er hvad der bruges i politiets alkometer i flere britiske, amerikanske og europæiske lande. Du får uovertruffen nøjagtighed med Pro til en god pris, nøjagtigheden er næsten det dobbelte i forhold til AlcoSense Elite.

AlcoSense Pro har et avanceret prøveudtagningssystem, der sikrer, at kun dyb lungeluft (den mest nøjagtige del af vejrtrækningen) måles. Den bruger avancerede sensorer til at måle udåndingstryk, flowhastighed og udåndingsvolumen. Aflæsningen sker, når 1 liter luft er udåndet, hvilket sikrer, at prøven altid er så nøjagtig som muligt. For at forbedre nøjagtigheden finjusteres aflæsningerne til temperaturen. Disse sensorer giver også Pro'en mulighed for at tilbyde den smarte BlowCoach-funktion.

De fleste problemer, når du tager alkoholmålinger, skyldes at du blæser for hårdt, for blødt eller ikke længe nok - noget der med nogle produkter også kan give forkerte resultater. BlowCoach ™ er en patenteret teknologi fra AlcoSense, der gør det nemt at foretage en perfekt måling hver gang!

Pro giver dig feedback i realtid på skærmen om hvordan du blæser. Du skal holde markøren på den øverste måler i midten og fortsætte med at blæse indtil den nederste måler er fuld.

Hver alkometer har en nøjagtighedstolerance på +/- X.XX af aflæsningen - jo lavere tal, desto mere nøjagtig er alkometerets måling. AlcoSense Pro har en smart indbygget software til at eliminere forkert læsning – dvs. i stedet for at have en tolerance på +/- 0,1 ‰ BAC, er AlcoSense Pros tolerance + 0,10 ‰ BAC, -0,00 ‰ BAC. Det betyder, at Pro altid læser resultatet som lidt højere - end lavere - for at være på den sikre side, resultatet er mere end dobbelt så præcist som den prisvindende AlcoSense Elite.

Med et enkelt klik fungerer AlcoSense Pro med enhver grænse, hvor som helst i verden! Du skal blot vælge det land/område fra menuen hvor du skal køre, og brug AlcoSense Pro patentanmeldt teknologi, som overholder lokal lovgivning. Alkometeret bruger den grænse og måleenhed der gælder hvor du er, og bruger blodomdannelse til at muliggøre nøjagtige aflæsninger af promillen i enten blodalkohol eller respiratorisk alkohol. Skulle grænseværdien ændres, kan enheden opdateres gennem en softwaredownload fra vores supportside. Perfekt til dig som grænsependler og endda til rejser mellem kontinenter.

AlcoSense Pro har en fuldfarve 1,8-tommer (48 mm) TFT-skærm, der giver klare og detaljerede aflæsninger af dit alkoholniveau, afhængigt af dit valg - måling af udånding (mg/L eller µg/100 ml) eller blod (‰ BAC). Hvis du er tæt på eller over den valgte grænse, advarer Excel dig om ikke at køre.

AlcoSense Pro beregner selv hvor lang tid der kan gå før du er ædru og viser det samtidig med resultatet af din måling. Vil du have en påmindelse om hvornår du skal teste igen senere? Intet problem, tryk bare på alarmikonet og Pro giver dig besked, når det er tid til en ny test igen senere.

Alle alkometre kræver omkalibrering efter en tids brug. AlcoSense Pro har en brancheførende kalibreringsperiode på 12 måneder fra første gang du bruger produktet. For at forbedre pålideligheden og brugervenligheden minder AlcoSense Pro dig om at kalibrere efter 11 måneders brug.

Alcosense Alkometer Pro har målene 107 x 55 x 29 mm, vejer 147g inkl. batterier og har et 48mm TFT farvedisplay. 3 x AAA batterier, 5 professionelle mundstykker, Micro USB kabel og brugervejledning medfølger.

Producent
Varenummer
3245424
Model
ALC-PRO-SC
Ean
5060318910151
Til producentens hjemmeside

Ovenstående informationer/specifikationer er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder. Enkelte tekster kan være autogenererede eller maskinoversatte, og der kan derfor fremkomme tekster, som kan virke misvisende.