Hjælp

Anden personlig pleje - AlcoSense Breathalyser Ultra - ALC-ULTRA-SC
Varenummer: 3245425

AlcoSense Breathalyser Ultra

Alcosense Alkometer Ultra leverer op til dobbelt så stor nøjagtighed sammenlignet med alkometre i samme prisklasse, hvilket er på niveau med politiets udstyr.

2.423,00 kr. 1.938,40 kr. ekskl. moms
Gratis fragt (privatkunde)
Fjernlager, 3 dages levering

AlcoSense Ultra er det første alkometer i verden der bruger den samme professionelle 200 mm brændselscelle alkoholsensor, som findes i alkometeret hos flere britiske, amerikanske og europæiske politibetjente

AlcoSense Ultra bruger et prøveudtagningssystem af professionel kvalitet til at sikre at kun dyb lungeluft (den mest nøjagtige del af åndedrættet) måles af sensoren. Den bruger sensorer af professionel kvalitet til at måle lufttryk, flowhastighed og vejrtrækningsvolumen og måler når 1 liter luft er udåndet, hvilket sikrer at den mest nøjagtige prøve altid analyseres. For yderligere at forbedre nøjagtigheden finjusteres aflæsningerne til temperaturen. Disse sensorer gør det også muligt for Ultra at anvende BlowCoach.

De fleste problemer, når du tager alkoholmålinger, skyldes at du blæser for hårdt, for blødt eller ikke længe nok - noget der med nogle produkter også kan give forkerte resultater. BlowCoach ™ er en patenteret teknologi fra AlcoSense, der gør det nemt at foretage en perfekt måling hver gang!

Ultra viser dig beskeder på skærmen i realtid om hvordan du blæser. Alt du skal gøre er at holde den øverste trykmåler i midten af måleren og blive ved med at blæse indtil den nederste volumenmåler er fuld.
Hver alkometer har en nøjagtighedstolerance på +/- X.XX for aflæsningen - jo mindre tal, jo mere nøjagtig er alkometeret. AlcoSense Ultra har en smart software til at undgå - det vil sige, at i stedet for at have en tolerance på +/- 0,10 ‰ BAC, har AlcoSense Ultra en tolerance på +0,07 ‰ BAC, -0,00 ‰ BAC. Det betyder at Ultra altid læser resultatet som lidt højere end lavere, for at være på den sikre side – resultatet er mere end tre gange så præcist som den prisvindende AlcoSense Elite.

Med et enkelt klik fungerer AlcoSense Ultra med enhver grænse, hvor som helst i verden! Du skal blot vælge det land/område fra menuen hvor du skal køre, og brug AlcoSense Pro patentanmeldt teknologi, som overholder lokal lovgivning. Alkometeret bruger den grænse og måleenhed der gælder hvor du er, og bruger blodomdannelse til at muliggøre nøjagtige aflæsninger af promillen i enten blodalkohol eller respiratorisk alkohol. Skulle grænseværdien ændres, kan enheden opdateres gennem en softwaredownload fra vores supportside. Perfekt til dig som grænsependler og endda til rejser mellem kontinenter.

AlcoSense Ultra har en fuldfarve 1,8-tommer (48 mm) TFT-skærm, der giver klare og detaljerede aflæsninger af dit alkoholniveau, afhængigt af dit valg - måling af udånding (mg/L eller µg/100 ml) eller blod (% BAC eller ‰ BAC). Hvis du er tæt på eller over den valgte grænse, advarer Excel dig om ikke at køre.

AlcoSense Ultra beregner selv hvor lang tid der kan gå før du er ædru og viser det samtidig med resultatet af din måling. Vil du have en påmindelse om hvornår du skal teste igen senere? Intet problem, tryk bare på alarmikonet og Ultra giver dig besked, når det er tid til en ny test igen senere.

Alle alkometre kræver omkalibrering efter en tids brug. AlcoSense Ultra har en brancheførende kalibreringsperiode på 12 måneder fra første gang du bruger produktet. For at forbedre pålideligheden og brugervenligheden minder AlcoSense Ultra dig om at kalibrere efter 11 måneders brug.

Hvis et alkometer anvendes under forhold, der afviger fra målerens normale driftstemperatur, kan du få forkerte aflæsninger. Temperaturen kan påvirke kvaliteten af reaktionen inde i sensoren. For din sikkerhed og beskyttelse advarer AlcoSense Ultra dig hvis enheden bruges i temperaturer der afviger fra 5 ° C ~ 40 ° C. Det betyder, at i modsætning til konkurrerende mærker, vil Ultra aldrig lade dig udføre en test, hvis risikoen findes for et forkert resultat.

I modsætning til konkurrerende mærker, beskytter AlcoSense Ultra dig også mod fejl forårsaget af "Sensor Saturation". Sensor Saturation/Sensormætning kan påvirke alle alkometre, inklusive politiets alkometre, og opstår når ekstremt høje alkoholniveauer blæses direkte ind i sensoren. Dette sker normalt når en udåndingstest udføres kort efter indtagelse af alkohol når der stadig er alkohol i munden. Sensoren bliver overbelastet, såkaldt "mætning" opstår. Aflæsninger taget efter dette kan være upålidelige indtil sensoren er blevet nulstillet. For din sikkerhed og tryghed vil AlcoSense Ultra derefter gå ind i en beskyttelsestilstand der tillader sensoren at komme sig før yderligere test er tilladt, for at sikre at potentielt fejlagtige aflæsninger ikke forekommer.

Alcosense Alkometer Ultra har målene 107 x 55 x 29 mm, vejer 152g inkl. batterier og har et 48mm TFT farvedisplay. 3 x AAA batterier, 100 professionelle mundstykker, Micro USB kabel og brugervejledning medfølger.

Producent
Varenummer
3245425
Model
ALC-ULTRA-SC
Ean
5060318910168
Til producentens hjemmeside

Ovenstående informationer/specifikationer er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder. Enkelte tekster kan være autogenererede eller maskinoversatte, og der kan derfor fremkomme tekster, som kan virke misvisende.