Hjælp

Anden personlig pleje - Bluetens TENS POWER-PACK Special Abs - POWER-PACK
Varenummer: 3247034

Bluetens TENS POWER-PACK Special Abs

Komplet løsning af elektrisk stimulation + fitness for at styrke mavemusklerne! Skabt af holdet af sportslæger og sportstrænere ledet af Dr. Bridel, tidligere fysioterapeut for FC Rennes.

Bluetens Classic er inkluderet i pakken med adgang til 100 programmer og 15 kropsdele til at træne mere end bare maven! Garanteret resultat efter 4 uger

Installer den gratis app og start Power ABS. Vælg dit niveau. Placer elektroderne i henhold til vejledningen i appen. Tænd din Bluetens og følg træningsprogrammet. 20 minutter om dagen for hurtige tonede mavemuskler!

Power Pack ABS er for alle, uanset om du er nybegynder eller professionel atlet, som ønsker at komme tilbage i form eller holde din krop. Nem at bruge, styrk dig selv, uanset hvor du er, gennemprøvet og godkendt teknologi!

Pakken indeholder
1 Bluetens Classic Elektroterapienhed
1 pakke elektroder
1 USB-kabel til opladning
1 Snap kabel for at forbinde elektroderne
1 brugermanual og 1 taske
1 pose abs elektroder
1 clip
1 kabel

1.278,00 kr. 1.022,40 kr. ekskl. moms
Gratis fragt (privatkunde)
Fjernlager, 2-3 dages levering

Producent
Varenummer
3247034
Model
POWER-PACK
Ean
3760071201665
Til producentens hjemmeside

Ovenstående informationer/specifikationer er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder. Enkelte tekster kan være autogenererede eller maskinoversatte, og der kan derfor fremkomme tekster, som kan virke misvisende.