Hjælp

Batterier & batterigreb - Syrp Battery Bank - SY0064-0001
Varenummer: 3235644

Syrp Battery Bank

- Dual Slot - du kan udskifte batterier under opladning
- Mulighed for at oplade forskellige enheder
- Kompatibel med Syrp BP-02 batteri
- Forskellige monteringsmuligheder
- Hurtig opladning: 16800 mAh ved 3,7 V (to batterier)

2.090,00 kr. 1.672,00 kr. ekskl. moms
Gratis fragt (privatkunde)
Fjernlager, 3 dages levering

Syrp giver strømmen tilbage til filmproducenten med vores første hot-swappable powerbank nogensinde. Battery Bank er designet til brug på settet og kan holde din produktion kørende i timevis eller dagevis uden at skulle stoppe for at oplade.

Med to slots og et hot-swappable design giver Syrp Battery Bank 57wh fra et par Syrp BP-02-batterier, hvilket svarer til 3 Sony-batterier, 4 Canon-batterier eller 5 iPhone-batterier.

Med en USB-A-udgang og en USB-C-indgang og -udgang kan du oplade næsten alle enheder på settet, fra kameraer til tablets og selvfølgelig dit motion control-kit. Og hvis du løber tør, skifter du bare et nyt batteri ind for at holde din produktion kørende uden at miste strøm.

Batteribanken giver endda hurtig opladning på de fleste smartphones af den nuværende generation, så hele holdet kan bevæge sig på lange optagelser. Monter på bure, slidere eller gimbals ved hjælp af ¼ 20-skruen med medfølgende ARRI-antirotationsstifter, eller brug stativets benmontering. Vi har endda designet vores egne strain-stop USB-C-porte for at beskytte kablerne mod at blive revet over eller beskadiget. Du kan nemt tjekke batteriets status ved at trykke én gang på ON-knappen.

Den bærbare oplader Syrp Battery Bank er den ultimative backup til hele din produktionsproces: spejd, optag, rediger og del uden at skulle sætte farten ned. Og når du er tilbage på basen, kan du oplade dine Syrp-batterier dobbelt så hurtigt som at oplade dem i din Genie-enhed.
(Batterier medfølger ikke)

Producent
Varenummer
3235644
Model
SY0064-0001
Ean
8024221702309
Til producentens hjemmeside

Ovenstående informationer/specifikationer er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder. Enkelte tekster kan være autogenererede eller maskinoversatte, og der kan derfor fremkomme tekster, som kan virke misvisende.