Hjælp

Buskrydder - AL-KO MultiTool basisdel MT 40 Li uden batteri og lader - 2033588

AL-KO MultiTool basisdel MT 40 Li uden batteri og lader

Beskære grene, klippe hæk og plænekanter med én maskine. AL-KO EnergyFlex Multitool er en praktisk og alsidige hjælper for pasning af haven.

Varenummer: 2930547
Varen er udgået
Se lignende produkter

Beskære grene, klippe hæk og plænekanter med én maskine. AL-KO EnergyFlex Multitool er en praktisk og alsidige hjælper for pasning af haven.


AL-KO Multitool MT 40 – den alsidige allrounder fra EnergyFlex serien


EnergyFlex batteridrevne Multitool MT 40 basismaskine fungerer alt efter valgt tilbehør som stanghækkeklipper, stanggrensav, trimmer eller buskrydder.
Let, praktisk og udstyret med hhv. Individuelt justerbart håndtag eller bæresele alt efter tilbehørsdel, basismaskinen er en nyttig hjælper med de vigtigste opgaver hjemme i haven. Takket være det praktiske lynskiftesystem er det legende let at montere tilbehøret – selv hobbygartnere klarer det uden teknisk finesse.
Multitool MT 40 er drevet af et EnergyFlex batteri, er fleksibel uden ledning og kan bruges overalt, er uden udstødning og har et lavt støj- og vibrationsniveau. Din fordel: Du kan bruge batteriet til alle enheder af EnergyFlex serien.  • Multifunktions basismaskine for pleje af træer, hække og plæne

  • Tilgængeligt valgfrit tilbehør: stanghækkeklipper, stanggrensav, trimmer og buskrydder

  • Let at arbejde med takket være lav vægt og bæresele

  • Lydsvag og uden udstødning – uden irriterende kabler, takket være batteridrift

  • Model fra EnergyFlex serien

  • Batteribælte BBA 40 kan købes for øget bevæge

Producent
Varenummer
2930547
Model
2033588
Ean
4003718058468
Til producentens hjemmeside

Ovenstående informationer/specifikationer er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder. Enkelte tekster kan være autogenererede eller maskinoversatte, og der kan derfor fremkomme tekster, som kan virke misvisende.