Hjælp

DAB, netværks- og clockradio - Lenco SCD-6000BK - DAB+/FM - Stereo - Sort - SCD-6000BK
Varenummer: 3228411

Lenco SCD-6000BK - DAB+/FM - Stereo - Sort

Kompakt design med håndtag: nem at bære
Stereo lyd
Smuk 2,4" farveskærm
DAB+ og internetradio for klar modtagelse overalt

1.169,00 kr. 935,20 kr. ekskl. moms
Gratis fragt (privatkunde)
Fjernlager, 6-7 dages levering

Oplev alsidigheden ved Lenco SCD-6000BK, en stilfuld bærbar internetradio med DAB+/FM, Bluetooth® og en indbygget cd-afspiller. Denne radio, præsenteret i et slankt sort design, kombinerer problemfrit den nyeste digitale teknologi med traditionelle funktionaliteter. Ved at kombinere traditionel analog radio (FM), digital radio (DAB+) og internetforbindelse, kan denne radio med rette omtales som en SmartRadio. Det kompakte design og muligheden for at drive på både batterier og lysnet gør radioen velegnet til både hjemme- og på farten. Den 2,4-tommer (6 cm) TFT LCD-farveskærm giver radioen et moderne udseende, samtidig med at den giver en forbedret brugeroplevelse ved tydeligt at vise oplysninger og indstillinger.

Internetradio til modtagelse af mere end 38000 radiostationer fra hele verden

Lenco SCD-6000BK er enestående. Radioen er faktisk en SmartRadio, der understøtter FM, DAB+ og internet. SmartRadios tilbyder en pålidelig og robust lytteoplevelse med et bredere udvalg via internettet. SCD-6000BK modtager for eksempel over 38.000 radiostationer fra hele verden og giver adgang til et udvalg af stationer efter land og genre. Med en god Wi-Fi-forbindelse på 2,4 GHz eller 5 GHz vil du altid have perfekt modtagelse i digital kvalitet.

Bluetooth®

Ved at tilbyde friheden til at streame dine personlige afspilningslister gennem den avancerede Bluetooth-funktion, løfter denne bærbare radio lyttekomforten til nye højder. Du skal blot parre din smartphone, tablet eller andre Bluetooth-kompatible enheder med SCD-6000BK, og nyd øjeblikkeligt din yndlingsmusik eller podcasts, uanset hvor du er.

DAB+/FM radio

SCD-6000BK modtager både DAB+ og FM frekvenser uden interferens. Med valget af begge teknologier har du adgang til det bedste fra begge verdener. FM-radio, en gennemprøvet og pålidelig teknologi, forbliver populær og tilgængelig, hvilket sikrer en omfattende tilgængelighed af radiostationer. Med DAB+, som i sidste ende vil erstatte FM, nyder lytterne digital lydkvalitet uden den interferens, der nogle gange opleves med analoge FM-radioer. DAB+ tilbyder også et bredere udvalg af stationer og information. Brug de 5 forudindstillede knapper til at gemme dine yndlingsstationer direkte i hukommelsen, hvilket eliminerer behovet for at søge efter dem i fremtiden.

Stereo lyd

Uanset hvordan du foretrækker at lytte til din yndlingsmusik, vil du altid nyde varm lyd takket være de to indbyggede højttalere, hver med en udgangseffekt på 2 Watt RMS. Udover kraftfuld lyd fra denne udgangseffekt, leverer denne bærbare radio også rig og afbalanceret stereolyd. Stereolyd, takket være de to højttalere, giver mulighed for at sende forskellige lyde til venstre og højre øre, hvilket skaber en rumlig lydeffekt. Ydermere har SCD-6000BK en equalizer, som giver dig mulighed for yderligere at justere lyden til dine personlige præferencer.

2,4-tommer TFT LCD-farveskærm

SCD-6000BK er udstyret med en stor 2,4-tommer LCD-skærm. Farvedisplayet forbedrer ikke kun funktionelle aspekter, men tilføjer også et strejf af modernitet til radioens overordnede æstetik. Farveskærmen giver en lys og skarp visning af information, såsom stationsdetaljer og sporinformation.

Takket være den dobbelte alarmfunktion fungerer SCD-6000BK også godt som vækkeurradio. Derudover har radioen en AUX-indgang og en 3,5 mm lydudgang til brug med hovedtelefoner.

Nøglefunktioner:

Internetradio til modtagelse af radiostationer fra hele verden
Digital Audio Broadcasting (DAB+) og PLL FM-radio
Bluetooth®
2,4'' (6 cm) TFT LCD-farveskærm
Stereo lyd
Kompakt design med håndtag: nem at bære
Equalizer
WLAN-forbindelse: 2,4 GHz & 5 GHz
Top-loaded cd-afspiller
Programmerbar CD-hukommelse til 20 numre
Dobbelt alarmfunktion
5 forudindstillede knapper
Teleskopantenne
Virker på både batterier og lysnet
Tekniske specifikationer:

Udgangseffekt: 2 x 2 Watt (RMS)
Tilslutninger: AUX, 3,5 mm lydudgang
Mål (h x b x d): 11,8 x 24 x 22,5 cm
Nødvendige batterier: 6x C (medfølger ikke)
Hvad er der i æsken?

Lenco SCD-6000BK
Strømkabel
Brugermanual EN/NL/DE/FR/ES/SE/DK

Producent
Varenummer
3228411
Model
SCD-6000BK
Ean
8711902078272
Til producentens hjemmeside

Ovenstående informationer/specifikationer er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder. Enkelte tekster kan være autogenererede eller maskinoversatte, og der kan derfor fremkomme tekster, som kan virke misvisende.