Hjælp

Foto & Videotilbehør - Atomos Ninja V+ Switch & Stream Kit - AO-ATOMNPLCS1
Varenummer: 3245671

Atomos Ninja V+ Switch & Stream Kit

Atomos Ninja V+ Switch & Stream-sæt. Sættet indeholder Ninja V+ 5,2" 8K HDMI raw H.265-optagelsesmonitor, AtomX CAST og alt det tilbehør, du har brug for, herunder en Master Caddy II, batterieliminator, strømadapter, hard case, to batterier, solskærm, skærmbeskytter og ekstra tilbehør i plastik.

Den 5,2" Ninja V+ on-camera monitor modtager op til 8K rå video fra dit kamera og har SSD-optagelse, HDMI-indgang, understøttelse af batterier i L-serien, understøttelse af ProRes-format og H.265-codec, 1000 cd/m² lysstyrke, anamorfisk de-squeeze og det valgfri AtomX SDI-udvidelsesmodul. AtomX CAST har en indbygget programmonitor og giver dig mulighed for at udsende HDMI-video direkte til streaming til internettet og skift med andre HDMI-kilder.

Atomos Ninja V+ 5,2" 8K HDMI H.265 Raw-optagelsesmonitor
Hvis du optager med et 8K-kamera, hvorfor så ikke optage i 8K raw-format ved hjælp af Ninja V+ 5,2" 8K HDMI H.265 Raw Recording Monitor fra Atomos. Ninja V+ er den samme on-camera monitor/recorder som forgængeren Ninja V 5", men Ninja+ har nu en 5,2" skærm og optager og afspiller op til 8K raw-video til og fra specialbyggede mini-SSD'er.

Ninja V+ kan optage Apple ProRes raw op til 8K30 eller DCI 4K120 direkte fra sensoren, og den er kompatibel med udvalgte kameraer som Canon R5. Den indeholder også en H.265-licens, der kan downloades gratis, så man kan optage med dette codec i høj kvalitet med lav båndbredde og op til 10-bit optagelse i ProRes 4:2:2. Skærmfunktionerne omfatter en 10-bit skærm med en lysstyrke på 1000 cd/m² AtomHDR-teknologi til nøjagtig overvågning af dine log gamma-optagelser og understøttelse af populære logformater fra Sony, ARRI, Canon, JVC, Panasonic, Nikon, RED, Sony og Z CAM-kameraer.

Ninja V+ er bygget til at modstå produktionens strabadser og har et aluminiumskabinet og strøm fra et enkelt batteri i L-serien. Yderligere funktioner omfatter en række værktøjer til eksponeringsanalyse på skærmen, framing, anamorfisk de-squeeze og fokusassistent. Separat tilgængelige AtomX SDI, AtomX SYNC, Connect 4K-moduler og en SDI Raw-licensnøgle udvider dine Ninja V+-funktioner yderligere.

9.994,00 kr. 7.995,20 kr. ekskl. moms
Gratis fragt (privatkunde)
Fjernlager, 3 dages levering

Producent
Varenummer
3245671
Model
AO-ATOMNPLCS1
Ean
0814164022682
Til producentens hjemmeside

Ovenstående informationer/specifikationer er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder. Enkelte tekster kan være autogenererede eller maskinoversatte, og der kan derfor fremkomme tekster, som kan virke misvisende.