Hjælp

Havevanding - Gardena Endedrypvander - 13307-20

Gardena Endedrypvander

Dryphovederne giver mulighed for en konstant forsyning af 2 l vand i timen til individuelle planter med samme vandbehov, f.eks. i potter, kar eller blomsterkasser, Inkluderet med produktet: 25x Gardena Micro-Drip-System Endline Drip Heads 2 l/h, 1x rengøringsnål

Varenummer: 3144941
Varen er udgået
Se lignende produkter

Endedrypvander fra GARDENA muliggør spotvanding og dermed vandbesparende vanding af individuelle potteplanter. Den bruges for enden af 4,6 mm fordelingsrøret og leverer derfra en vandmængde på 2 liter i timen. Endedrypvanderen er også velegnet til 13 mm hovedrør efter udstansning af en åbning i røret ved hjælp af samleværktøjet. Det gør det muligt at vande planter med lignende vandbehov, såsom hække. Det er nemt at installere Micro-Drip-System-komponenten takket være den smarte quick & easy tilslutningsteknologi. Endedrypvanderen skrues ganske enkelt ind i fordelingsrøret eller hovedrøret, kan forlænges fleksibelt og er let at afmontere. Endedrypvander fra GARDENA er et kvalitetsprodukt fremstillet i Tyskland.

Producent
Varenummer
3144941
Model
13307-20
Ean
4078500059114
Til producentens hjemmeside
Monteringstype
Slutlinje montering
Maksimal flowhastighed
2 l/t
Materiale
Plast
Nem at installere
Ja
Antal pr. pakke
1 stk

Funktioner

Monteringstype
Slutlinje montering
Maksimal flowhastighed
2 l/t
Materiale
Plast
Nem at installere
Ja

Emballeringsdata

Antal pr. pakke
1 stk

Ovenstående informationer/specifikationer er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder. Enkelte tekster kan være autogenererede eller maskinoversatte, og der kan derfor fremkomme tekster, som kan virke misvisende.