Hjælp

Massage - Therabody RecoveryPulse - Arm Sleeve - S - Single - TB02752-01
Varenummer: 3227522
TB02752-01
TB02752-01

Therabody RecoveryPulse - Arm Sleeve - S - Single

● VibraPulse Technology™️ - vores patentanmeldte design, der integrerer vores proprietære QX-Micro Motors unikt vævet ind i vores stoffer
● 3 vibrationstilstande til tilpassede, personlige behandlinger
● Germanium-infunderet FlowKnit Fabric™️ tilbyder kompression med langt infrarøde fordele
● Bilateral brug på enten højre eller venstre side, eller brug af to ærmer på én gang
● 45 minutters batterilevetid med aftageligt batteri
● Kan maskinvaskes (fjern batteriet før vask)
● Sved-resistent

RecoveryPulse Arm kombinerer vibration, kompression og germanium-infunderet stof, der tilbyder langt infrarøde fordele, alt sammen i et bærbart ærme. Uanset om du arbejder ved et skrivebord hele dagen eller lever en aktiv livsstil, får du smertelindring fra tennis og golfspillers albue- og underarmsømhed, mens du går i gang med din daglige rutine. Øg cirkulationen, fremskynd restitutionen og reducer ømhed gennem alle din dags aktiviteter, fra din træning til din indkøbsrejse til afslapning derhjemme.

1.079,00 kr. 863,20 kr. ekskl. moms
Gratis fragt (privatkunde)
Fjernlager, 4-5 dages levering

Bærbart og praktisk design til behandling på farten.
RecoveryPulse Arm gør det nemmere end nogensinde at komme sig når og hvor som helst. Bær ærmerne under aktive restitutionssessioner som udstrækning eller lette bevægelser for at hjælpe med at øge cirkulationen og forbedre mobiliteten, eller under passiv restitution som at slappe af derhjemme eller på en flyvetur for at hjælpe med at reducere ømhed og stivhed. Dens bærbarhed og effektivitet betyder, at du kan fremskynde din restitution uden at bremse tempoet, hvilket hjælper med at lindre mindre ømhed og smerter såsom tennisalbue og golfalbue, mens du går i gang med din daglige rutine.

Innovativ VibraPulse Technology™️
RecoveryPulse Arm er drevet af innovativ VibraPulse Technology™️, vores patentanmeldte teknologi, der integrerer 11 proprietære QX-Micro-motorer, der er skabt specielt til dette produkt. Det intelligente design fletter bevidst QX-Micro Motors gennem hele ærmets stof og placerer dem til at levere målrettet vibration direkte til biceps, triceps og underarm for en mere effektiv behandling end kompression alene.

Germanium-infunderet FlowKnit Fabric™️ med langt infrarøde (FIR) fordele.
Vores signatur FlowKnit-stof indeholder germanium-infunderet garn, der naturligt reflekterer langt infrarødt lys og bruges til at hjælpe med at regulere temperaturen og øge cirkulationen til en forhøjet kompressionsbehandling.

3 vibrationstilstande til en række forskellige behandlinger.
● Mode 1 – Lav: Til generel restitution og øget cirkulation.
● Mode 2 – Høj: Til opvarmning og aktivitetsforberedelse.
● Mode 3 – Wave: Et dynamisk vibrationsmønster til behandling af smerte og ømhed.


● Reducerer ømhed og smerter i biceps, triceps og underarme
● Fremskynder restitution
● Øger afslapning
● Forbedrer fleksibilitet og mobilitet
● Maksimerer opvarmningen
● Øger cirkulationen

Producent
Varenummer
3227522
Model
TB02752-01
Ean
810036057837
Til producentens hjemmeside

Ovenstående informationer/specifikationer er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder. Enkelte tekster kan være autogenererede eller maskinoversatte, og der kan derfor fremkomme tekster, som kan virke misvisende.