Hjælp

Smart Home - Superfire Multifunction Flashlight SuperFire G20 470lm USB - G20
Varenummer: 3245778
G20
G20
G20
G20
G20
G20
G20
G20
G20

Superfire Multifunction Flashlight SuperFire G20 470lm USB

Superfire G20 lommelygte
Superfire G20-lommelygten overrasker på trods af sin lille størrelse med sine store muligheder. Udover den sædvanlige belysning byder den også på en rød laser, og takket være dens IP44 vandtæthed kan du bruge den under næsten alle forhold uden bekymringer. Enheden kan arbejde i op til 3-6 timer på en enkelt opladning, og om nødvendigt vil du også bruge den som en praktisk powerbank. Brug af lommelygten er lettet af praktiske elementer som en speciel clips, krog og magnetisk base.

2 lyskilder i 1 enhed
Lommelygten udsender lys både oppefra og fra siden. Dens intensitet kan du frit justere til dine forventninger. Desuden er sidelyset karakteriseret ved et højt farvegengivelsesindeks (CRI), som i dette tilfælde er så højt som 90+. Takket være dette vil du ikke kun se alt klart, men også nyde en ægte rigdom af farver.

Også nyttigt under taler
Lommelygten er desuden udstyret med en rød laser. Så du vil med succes bruge det ikke kun som en kilde til belysning, men også som en praktisk indikator. Holder du foredrag, kurser eller oplæg? Sådan et praktisk tilbehør vil helt sikkert komme til nytte - med dets hjælp vil du gøre enhver tale mere attraktiv og vise dit publikum alt, hvad de skal være opmærksomme på.

2 intuitive knapper
Lommelygten har kun 2 knapper, hvilket gør dens betjening fabelagtig nem. Ved hjælp af ovenstående tænder du bekvemt for lasermarkøren. Den nedenstående bruges til at tænde det almindelige lys. Ved at trykke på den kan du også hurtigt justere lysstyrken på belysningen. Det er alt hvad du behøver for at drage fordel af Superfire G20's unikke egenskaber!

Den vil også fungere godt som nødpowerbank
Du oplader lommelygtens lithiumbatteri ved hjælp af et USB-kabel. Efter en opladning kan enheden fungere i 3 til 6 timer. Det er ikke alt! Superfire G20 giver ikke kun belysning - den vil også fungere perfekt som en powerbank. Du behøver ikke længere bekymre dig om, at din smartphone vil nægte at betjene dig i det mindst beleilige øjeblik - ved hjælp af lommelygten kan du bekvemt oplade den.

Pålidelig selv i regnvejr
IP44-klassificering betyder, at du kan bruge G20 også under ekstremt ugunstige forhold. Det er ikke skræmt af regnskyl eller sprøjt. Du kan bruge det i næsten enhver situation uden bekymring. Omskifteligt vejr eller særligt udfordrende terræn - denne funktionelle Superfire lommelygte vil give dig den belysning, du har brug for, og vil bestemt ikke svigte dig.

Praktiske designelementer
Ved design af lommelygten blev der også sørget for at udstyre den med en række praktiske funktioner. I bunden af G20 er en stærk magnet, som giver dig mulighed for stabilt at fastgøre enheden til en metaloverflade efter eget valg. På den måde kan du bekvemt oplyse f.eks. din bils interiør. Lommelygten har også en speciel clips, ved hjælp af hvilken du kan fastgøre den til dit tøj eller rygsæk og frigøre dine hænder. Derudover giver en praktisk krog dig mulighed for at hænge Superfire G20 hvor som helst.

Uovertruffen brugskomfort
Enhedens kabinet er lavet af aluminiumslegering og er kendetegnet ved ekstraordinær styrke og slidstyrke. Den overrasker også med sin behagelige at røre ved tekstur, takket være hvilken G20 ligger perfekt i hånden og ikke glider ud af den. Lygtens komfort er også garanteret af dens lette vægt på 220 g, kompakte størrelse og let flade form. Alt dette gør enheden dejlig handy - du kan altid have den med dig.

249,00 kr. 199,20 kr. ekskl. moms
Gratis fragt (privatkunde)
Fjernlager, 4-5 dages levering

Producent
Varenummer
3245778
Model
G20
Ean
6956362932975
Til producentens hjemmeside
Produktbeskrivelse
Superfire G20 - lommelygte - LED - 5 W
Produkttype
Lommelygte
Anbefalet til
Hjem, camping, reparation
Lyskildetype
LED
Kontakttype
Trykknap
Kontaktlokation
Krop
Wattforbrug
5 W
Lysstyrke
500 lumen

Generelt

Produkttype
Lommelygte
Anbefalet til
Hjem, camping, reparation
Kontakttype
Trykknap
Kontaktlokation
Krop
Vandtæt
Ja
Funktioner
Lommeklemme, hængekrog, indbygget batteri, magnetisk base, anti-skridkrop, rød laser, 1 m fall resistant

Lyskilde

Type
LED
Indbygget LED-lampe
Ja
Wattforbrug
5 W
Farverenderingsindeks
90
Lysstyrke
500 lumen

Batteri

Type
18650 genopladelig
Kapacitet
2000 mAh
Run Time detaljer
Toplys - 400 lumen - 3 timer
Sidelys - 400 lumen - 4 timer
Genopladningstid
2.5 timer

Diverse

Produktmateriale
Aluminiumslegering
Inkluderet tilbehør
USB-opladerkabel
Pakke
Boks
Overensstemmelsesstandarder
IP44

Ovenstående informationer/specifikationer er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder. Enkelte tekster kan være autogenererede eller maskinoversatte, og der kan derfor fremkomme tekster, som kan virke misvisende.