Hjælp

Stativ - Manfrotto Tripod Kit Befree Live 3-Way - MKBFRLA4BK-3W
Varenummer: 3238003
MKBFRLA4BK-3W
MKBFRLA4BK-3W
MKBFRLA4BK-3W

Manfrotto Tripod Kit Befree Live 3-Way

- Højtydende foto/videokit i ultrakompakt størrelse
- 3-vejs oliedæmpet hoved med fuldt sammenfoldeligt håndtag, 6 kg nyttelast
- Kompatibel med Arca-swiss og Manfrotto 501PL videoplade
- Optimal kombination af portabilitet, soliditet og enkel montering

2.147,00 kr. 1.717,60 kr. ekskl. moms
Gratis fragt (privatkunde)
Fjernlager, 3 dages levering

Befree 3-Way Live Advanced-stativet er en innovativ ny model i Manfrottos flagskibsfamilie, Befree Advanced. Perfekt til rejsefotografering og videografi, specielt udviklet til hobby- og amatørfotografer der ønsker maksimal ydeevne og stabilitet i alle positioner.

Befree 3-Way Live Advanced til er det første rejsestativkit på markedet, der er udviklet til både foto- og videoapplikationer. Det kombinerer både præcision og alsidighed med innovative og unikke funktioner, der hjælper fotografer og videokunstnere med at skabe video eller stillbilleder i premium kvalitet. Alt brugeren skal gøre er at give slip på sin kreativitet.

Sættet består af det splinternye Manfrotto Befree 3-Way Live-hoved, samt det succesrige Befree Advanced-aluminiums stativ. Det imødekommer behovet for et alsidigt foto- / videokamerakit, der følger den aktuelle kameratendens og brugen af nye kameraer, der kombinerer højkvalitetsfotografering med en fuldskærmssensor og 4K videooptagelse, og komplementariteten mellem disse to verdener i daglig brug.

På grund af det avancerede Befree Fuid Drag-system, som giver den fineste kontrolniveau både til panoramabilleder og til motiver i bevægelse, er det med dette hoved exceptionelt let at finjustere motiv udsnit og kompositionen til både foto og film. Den væske der anvendes repræsentere det nyeste og mest avancerede inden for Manfrotto fluid hoved teknologi. Det er konstrueret til at give den blødeste og lettest mulige kontrol og bevægelse, og samtidig give exceptionel stabilitet i ekstreme temperaturer (-30 ° / + 70 °). Det lange panoramahåndtage, portræt indstillingen og de tre vaterpas gør hovedet komplet, og garanterer fuld fotografisk præcision og alsidighed, fremkalder kreativiteten og forbedre udendørsoptagelser.

Pladen er designet til at sikre perfekt greb, selv i de mest vinklede kameraeksponeringer. Frontpladen på kamerapladen låser kameraet fysisk, forhindrer spil både under tilt og rotationsbevægelse og holder altid kameraet på pladen. Resultatet er imponerende kamerastabilitet, som tager billedskarpheden til det højeste niveau. Pladen er også fuldt kompatibel med verdens mest anvendte standardhovedmonteringer: Manfrotto RC2 og Arca swiss type. Med denne aluminiumplade monteret på kameraet kan den monteres på alle Manfrotto-hoveder, og næsten alle stativhoveder på markedet med Arca-type snapkobling, hurtigt og nemt uden at demontere komponenter.

Det ergonomiske design af kittet gør manøvringen af Manfrotto Befree 3-Way Live Advanced intuitiv og hurtig, hvilket gør det muligt for de mest krævende fotografer hurtigt og nemt opstille deres udstyr, så de kan fokusere på at fange ønskede billeder.

Quick Power Lock-knappen (QPL), som låser og frigører hvert benafsnit. Det specielle design af QPL-stangen giver mulighed for at åbne og låse alle benvinkler i en handling. QPL-stangen tilbyder også kraftigere låsning af hver sektion, hvilket betyder at stativet er mere stabilt og stift end med traditionel benlås. Intuitiv og ergonomisk benvinkelvælger gør det muligt for hvert ben at være uafhængigt og stabilt justeret til en af de forudindstillede vinkler, der giver mulighed for høj positioneringsfrihed. Den ergonomiske benvinkelvælger er designet til at blive brugt af både højre- og venstrehåndede fotografer, så alle kan ændre billedperspektivet intuitivt og finde den rette ståhøjde uden at miste fokus på den fotografering der skal tages. Kan let indstilles til tre uafhængige benvinkelpositioner, hvilket sikrer fuld optagelsesevne for alle kreative ideer,der kan dukke op udendørs.

Spindlen på denne innovative model tilbyder også et Easy Link-udtag, ligesom Manfrotos professionelle 190 & 055-stativer, så videografer kan forbedre deres kreativitet ved at tilføje tilbehør, der gør deres film unikke og uforglemmelige. Hvis du kan lide at tilføje belysning eller reflektorer, kan du nu få fantastiske udendørsfilm, der tidligere kun kunne opnås med tunge lysstativer.

Manfrottos Befree 3-Way Live Advanced designet til den optimale kombination af portabilitet, soliditet, nem installation og håndtering. Det er bygget med det unikke mål at gøre det muligt for enkeltpersoner at udtrykke deres talent med tillid til en overlegen stativløsning.

Producent
Varenummer
3238003
Model
MKBFRLA4BK-3W
Ean
8024221668322
Til producentens hjemmeside

Ovenstående informationer/specifikationer er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder. Enkelte tekster kan være autogenererede eller maskinoversatte, og der kan derfor fremkomme tekster, som kan virke misvisende.