Hjælp

Stativ - Manfrotto Tripod MT055BDWCF 3 Sections Carbon - MT055BDWCF
Varenummer: 3237923

Manfrotto Tripod MT055BDWCF 3 Sections Carbon

Dette er en speciel version af Manfrottos 055CXPRO3 kulfiber, der er specielt designet til fugleentusiaster. Forskellen er at midtersøjlen ikke kan drejes til vandret stilling, og den er forkortet ned til 25 cm. Samtidig er der kommet en krog nederst på midtersøjlen, der egner sig til at tynge stativet ned, med f.eks en taske i blæsende forhold

Benene på 055BDWCF-stativet er hurtige at hæve og justere takket være Quick Power Lock-knappen, som låser og frigører hvert benafsnit. Det specielle design af QPL-stangen giver mulighed for at åbne og låse alle benvinkler i en handling. QPL-stangen tilbyder også kraftigere låsning af hver sektion, hvilket betyder at stativet er mere stabilt og stift end med traditionel benlås. Intuitiv og ergonomisk benvinkelvælger gør det muligt for hvert ben at være uafhængigt og stabilt justeret til en af ​​de forudindstillede vinkler, der giver mulighed for høj positioneringsfrihed.

Stativets spindel har et Easy Link-udtag til montering af tilbehør som en Magic Arm.

4.830,00 kr. 3.864,00 kr. ekskl. moms
Gratis fragt (privatkunde)
Fjernlager, 3 dages levering

Producent
Varenummer
3237923
Model
MT055BDWCF
Ean
8024221687095
Til producentens hjemmeside

Ovenstående informationer/specifikationer er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder. Enkelte tekster kan være autogenererede eller maskinoversatte, og der kan derfor fremkomme tekster, som kan virke misvisende.