Hjælp

Trådløse højttalere med flere rum - Sven Speakers SVEN PS-650 50W Bluetooth (black) - SV-018450

Sven Speakers SVEN PS-650 50W Bluetooth (black)

SVEN PS-650 Højttalere, 50W Bluetooth (sort).
Sven PS-650 er en sensationel festhøjttaler, der bringer en masse sjov til festen. Den har integrerede LED-lys, der vil transportere din fest ind i en verden af farverige RGB-lys, som du kan tilpasse. Vil du forbedre underholdningen for dine gæster? Du kan tilslutte en mikrofon til PS-600-højttaleren og justere lyden på kontrolpanelet, hvilket giver dine venner en chance for at vise deres talenter. Højttaleren har desuden en indbygget equalizer, så du kan opnå perfekt lyd. Du kan afspille musik fra en række forskellige kilder - via kabel, fra et flashdrev, microSD-kort eller via Bluetooth fra en smartphone. Derudover giver TWS-funktionen dig mulighed for trådløst at oprette forbindelse til to højttalere på samme tid, hvilket tilføjer rumliggørelse til lyden.

Lys din fest med PS-650
Din fest venter på et interaktivt lysshow, der gør indtryk! Disse effekter er synlige selv om dagen, men det er om natten, de bliver virkelig fantastiske. PS-650 højttalerne er udstyret med baggrundsbelysning, der skaber en fantastisk atmosfære. Du har mulighed for at vælge mellem flere tilstande for at tilføje en række forskellige fornemmelser og følelser til din fest.

Bliv revet med af musikken
Slip dit skjulte musikalske talent løs ved at være vært for en uforglemmelig karaokefest! Sæt bare mikrofonen i højttaleren, og lad musikken føre dig væk, mens du synger med dine gæster. Med kontrolpanelet kan du justere lydniveauet og tilføje en ekkoeffekt for at understrege klarheden og dybden af din stemme. Syng dine yndlingssange med familie og venner, og skab uforglemmelige minder. For at gøre udstyret let at bære, inkluderer sættet en praktisk, let rem, der lader dig med lethed bære højttaleren fra sted til sted.

Trådløs forbindelse
Takket være Bluetooth-teknologien har du mulighed for at overføre lyd trådløst - nemt og hurtigt oprette forbindelse til højttaleren, op til 10 meter væk! Nu kan du tænde for din yndlingspodcast, lytte til en lydbog eller bare slappe af med din yndlingsmelodi med PS-650. Kraftig lyd med sprød bas og klare høje toner leveres af to højttalere - en til lave frekvenser og en til høje frekvenser. For en endnu bedre effekt har du mulighed for at justere lyden med equalizeren. Nu kan du nyde musik på din måde.

Spil det, som du vil have det spillet
SVEN PS-650 er en enhed, der tilbyder en bred vifte af musikafspilningsmuligheder. Du kan vælge at spille via kabel, fra et flashdrev, fra et microUSB-kort eller via en stabil Bluetooth-forbindelse, som giver dig mulighed for at streame lyd trådløst. Derudover har du mulighed for at lytte til radio og have det rytmisk sjovt med dine yndlingsstationer. Det er værd at bemærke, at kablet forbundet til AUX-porten fungerer som en antenne. Den indbyggede LCD-skærm på kontrolpanelet giver information om stationsfrekvens, lydstyrkeniveau, sangens varighed, samt muligheden for at søge efter et sangnummer og vælge lystilstand og mange andre funktioner.

Indstil indhold
Højttaler x 1
Dobbelt-ende mini-jack 3,5 mm kabel x 1
AAA batteri x 1
USB til mikro USB opladningskabel x 1
Manual x 1
Garantikort x 1

Varenummer: 3245319
Varen er udgået
Se lignende produkter

Producent
Varenummer
3245319
Model
SV-018450
Ean
6438162018450
Til producentens hjemmeside

Ovenstående informationer/specifikationer er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder. Enkelte tekster kan være autogenererede eller maskinoversatte, og der kan derfor fremkomme tekster, som kan virke misvisende.