Hjælp

Værktøj - Wera Joker gaffelnøgle og ringskralde, # 11 - 05073271001
Varenummer: 2570800

Wera Joker gaffelnøgle og ringskralde, # 11

Kvalitets ringskralde-gaffelnøgle fra Wera: Alt hvad en nøgle skal kunne. og meget mere til. Hurtigere, bedre, kønnere. Med andre ord en rigtig Joker. Den nye generation af gaffel-ringskralde-nøgler. Til sekskant-skruehoveder hhv. -møtrikker. Med holdefunktion via metalplade i gaflen, der nedsætter risikoen for at tabe skruer og møtrikker. Den udskiftelige metalplade i gaflen sikrer med ekstra hårde tænder skruer og møtrikker og nedsætter risiken for at rutsje af. Det integrerede slutanslag kan forhindre rutsjen af skruehovedet nedefter og gør det muligt at anvende store momenter. Dobbeltsekskantsgeometrien sørger for formstøbt forbindelse med skrue og møtrik og dermed for nedsættelse af risikoen for at rutsje af. En returvinkel på kun 30° på gaffelsiden hindrer den tidskrævende venden nøglen om under skruningen. Skraldemekanik på ringsiden med usædvanlig fin fortanding på 80 tænder med henblik på fleksibilitet også under snævre forhold. Den specielle smedegeometri sørger for stor momentoverførsel og stor bøjningsstyrke. Fremstillet af højtydende krom-molybdæn-stål med nikkel-krom belægning med henblik på høj korrosionsbeskyttelse. Med værktøjsfinderen "Take it easy": Farvemærkning efter størrelse.

226,00 kr. 180,80 kr. ekskl. moms
Gratis fragt (privatkunde)
Bestillingsvare, 11-12 dages levering
Anvendelsesformål:Sekskants-skruehoveder hhv. -møtrikker
Udførelse:Gaffelnøgle- og ringskralde

Udførelse: Gaffelnøgle- og ringskralde; holdefunktion via metalplade i gaflen, nedsætter faren for at tabe skruer og møtrikker; udskiftelig metalplade i gaflen sikrer med ekstra hårde tænder skruer og møtrikker og nedsætter faren for at smutte af; integreret anslag kan forhindre, at man smutter af skruehovedet og nedefter, og muliggør at påføre et højt moment; dobbeltsekskantsgeometrien sørger for en formbunden forbindelse med skrue eller møtrik og nedsætter dermed faren for at smutte af; returvinkel på blot 30° på gaffelsiden for at undgå den tidskrævende venden nøglen om, når du skruer; skraldemekanik på ringsiden med usædvanligt fin fortanding med 80 tænder for at give fleksibilitet på snævre steder; speciel smedegeometri til overførsel af højt moment og høj bøjningsstivhed; stærkt krom-molybdæn-stål; nikkel-krom belægning som kraftig korrosionsbeskyttelse. Med farvemarkering og indsmedet størrelsesmarkering, der gør det lettere at finde den ønskede Joker.

„Take it easy“ værktøjsfinder med farvemærkning efter størrelse – gør det let og hurtigt at finde det rigtige stykke værktøj. Størrelsesguidesystem til værktøj til indvendige sekskantsskruer (vinkelnøgler, Zyklop bit-toppe), udvendige sekskantsskruer og -møtrikker (Joker gaffelnøgler, Zyklop toppe og Zyklop toppe med holdefunktion) og TORX®-skruer (vinkelnøgler, Zyklop bit-nøgler).

Med jokerens holder føres møtrikker og bolte direkte og sikkert til anvendelsesstedet. Gevindet kan hurtigt og sikkert skrues til. Bolten eller møtrikken falder ikke ud. En tidskrævende søgning undgås.

Kan du huske, hvordan det er, når nøglen skal sættes på igen og hele tiden justeres? Så var det da bedre at spare på kræfterne og undgå kvæstelser! I dag forhindrer jokeren takket være endestoppet, at nøglen glider ud af skruehovedet. Det gør alting bare lettere. Og: Kræfterne kan så bruges til arbejdet.

Jokerens udspekulerede dobbelt sekskant geometri sidder formsluttende omkring bolten eller møtrikken – den bare sidder. Og den hærdede metalplade i nøglen, som kan udskiftes, holder fast i bolten takket være de meget hårde tænder. Dette forhindrer forstyrrende pauser selv ved høje drejningsmomenter.

I stedet for 60° sørger jokeren nu så for en 30° returvinkel takket være den dobbelte sekskant. Netop derfor – og takket være det lige hoved – gør jokeren nøglevendinger overflødige. bolte og møtrikker lares nu med jokeren i situationer, hvor et normalt værktøj må give op. Kombinationen af endestop og lille returvinkel gør, at man kan arbejde effektivt, også når det gælder rørforskruninger.

Skraldemekanikken på ringsiden har en usædvanlig høj finfortanding med 80 tænder og sikrer dermed en stor fleksibilitet selv i snævre områder.

Producent
Varenummer
2570800
Model
05073271001
Ean
4013288167316
Til producentens hjemmeside
Skirftenøgler/sokler, størrelser
11 mm
Produktfarve
Rustfrit stål
Materiale
Chrom-molybdæn stål
Belægningsmateriale
Krom
Finish type
Mat
Korrosionsbestandig
Ja
Oprindelsesland
Tyskland
Certificering
CE
Bredde
11 mm
Dybde
7,5 mm
Højde
165 mm
Antal enheder
1 stk

Funktioner

Skirftenøgler/sokler, størrelser
11 mm
Produktfarve
Rustfrit stål
Materiale
Chrom-molybdæn stål
Belægningsmateriale
Krom
Finish type
Mat
Korrosionsbestandig
Ja
Oprindelsesland
Tyskland
Certificering
CE

Vægt & størrelser

Bredde
11 mm
Dybde
7,5 mm
Højde
165 mm

Emballage indhold

Antal enheder
1 stk

Ovenstående informationer/specifikationer er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder. Enkelte tekster kan være autogenererede eller maskinoversatte, og der kan derfor fremkomme tekster, som kan virke misvisende.