Hjælp

Ventilation - Fresh Intellivent SKY ventilator med appstyring, Ø100 mm, Hvid - 197402
Varenummer: 3248178
197402
197402
197402
197402
197402
197402
197402
197402
197402

Fresh Intellivent SKY ventilator med appstyring, Ø100 mm, Hvid

Intellivent SKY er en badeværelsesventilator fyldt med geniale sensorer for at give dig et sundt og behageligt indeklima på badeværelset, toilettet og i vaskerummet.

  • Unik lugtsensor
  • Intelligent og selvjusterende fugtstyring
  • Høj kapacitet og lufttrykskapacitet
  • Justering via app og touchpanel
  • Svenskfremstillet og 5 års garanti

1.749,00 kr. 1.399,20 kr. ekskl. moms
Gratis fragt (privatkunde)
Fjernlager, 2-3 dages levering

Intellivent SKY er en badeværelsesventilator, som er beregnet til montering i badeværelse, toilet, vaskerum og andre rum som har behov for udluftning.

Intelligent ventilation
Intellivent SKY er en banebrydende badeværelsesventilator som er stærkere og smartere end nogensinde før. Med en unik lugtsensor, overlegen lufttrykskapacitet og avanceret fugtstyring er Intellivent SKY optimeret til at skabe et friskt og behageligt indeklima på badeværelset.

Unik lugtsensor
Som den eneste ventilator i verden er Intellivent SKY udstyret med en lugtsensor, som reagerer på stærke lugte. Når sensoren registrerer en stærk lugt, øger ventilatoren propelhastigheden og fjerner hurtigt lugten, så luften altid føles frisk.

Overlegen trykkapacitet
Intellivent SKY har en overlegen trykkapacitet. Dette gør, at ventilatoren klarer længere kanaler og flere bøjninger.

Selvjusterende fugtstyring
Intellivent SKY har en fuldautomatisk fugtstyring, hvilket bevirker, at den starter automatisk, når den registrerer et forhøjet fugtniveau. Når fugtniveauet i rummet stiger, øger ventilatoren luftgennnemstrømningen, så der igen skabes et behageligt klima i badeværelset.

Ekstremt støjsvag
Trods det, at Intellivent SKY er forsynet med en ny og betydelig stærkere motor end forgængerne, er den nærmest lydløs.

Intelligent
Yderligere en smart funktion ved Intellivent SKY er lyssensoren. Når du går ind i rummet, registrerer ventilatoren det og starter. Sammen med luftudskiftningsprogrammet, som går i gang når ventilatoren har været inaktiv i 26 timer, gør det ventilatoren "selvtænkende". Derfor passer Intellivent SKY til alle rum, som udsættes for fugt og lugt. Den er perfekt til badeværelse, kælder eller sommerhus.

Touchpanel
Et intuitivt panel aktiveres når du berører tænd/sluk knappen. Ved hjælp af touchpanelet kan du nemt styre ventilatorens vigtigste funktioner. Når du er færdig med at indstille ventilatoren, slukker touchpanelet og bliver næsten usynlig igen. Via en enkel berøring på en af knapperne i touchpanelet kan du stille indstillingerne tilbage til fabriksindstillingerne.

Finjustering via App
Med vores Bluetooth-App "Fresh Ventilation" kan du tilpasse en række funktioner, så de passer præcist til dine behov. App'en er også praktisk når ventilatoren sidder i loftet og du har svært ved at nå touchpanelet.

Smidig installation
Takket være det gennemtænkte design er Intellivent SKY enkel at montere og installere (ikke mindst takket være hurtigkobling til kablerne). Intellivent SKY kan monteres i både 100 mm og 125 mm kanaler. Når ventilatoren skal rengøres klikkes propellen af med et snuptag. Ventilatoren er godkendt til både loft- og vægmontage.

Udviklet, designet og produceret i Sverige
Intellivent SKY er resultatet af et solidt håndværk og tidligere erfaringer. Vi har med præcision og nøjagtighed skabt fremtidens badeværelsesventilator. Svenskfremstillet kvalitet med teknologi og design i perfekt harmoni. Naturligvis med 5 års garanti.

Producent
Varenummer
3248178
Model
197402
Ean
7318111974022
Til producentens hjemmeside

Ovenstående informationer/specifikationer er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder. Enkelte tekster kan være autogenererede eller maskinoversatte, og der kan derfor fremkomme tekster, som kan virke misvisende.