Hjælp

Certificeringer Download

Proshop er fødevarecertificeret

Fødevarestyrelsens Smiley-ordningen sikrer, at du som forbruger nemt kan orientere dig om, hvor gode vi som virksomhed er til at følge fødevarereglerne. Kontrolresultater for detailvirksomheder vises som en mere eller mindre glad smiley. Engrosvirksomheder får ikke smiley'er.

Se Proshops kontrolcertifikat her.

Lenovo PC Platinum Partner 2020

Proshop ApS er Lenovo PC Platinum Partner 2020. Dette partnerprogram betyder, at vi hos Proshop er Lenovo specialister, som kan hjælpe kunderne uanset, hvilket spørgsmål de måtte have om Lenovo. Programmet sikrer, at mindst fem af vores medarbejdere har deltaget i Lenovo’s produkttræning, og altid har den nyeste viden om Lenovo’s produkter.

Lenovo Platinum Partner

 

Ubiquiti Authorized Reseller

Vores sælgere har viden og kendskab til produkter og funktionalitet fra Ubiquiti. Yderligere er vores reseller status garanti for, at produkter handles gennem officielle kanaler, så garanti, support mv. håndteres korrekt i forhold til Ubiquiti. Vi har desuden adgang til det fulde sortiment fra en af de hurtigst voksende netværksproducenter på globalt plan. Velkommen til en verden af slagkraftige og konkurrencedygtige produkter.

Adaptec Certified Storage Professional (ACSP)

Alle medarbejdere i erhvervsafdelingen hos Merlin a/s har en dybdegående viden om Adaptecs storage produkter, server I/O teknologier, RAID teori og implementring, problemløsningsmetoder og optimeret opsætning. Certificeringen er et udtryk for en grundlæggende forståelse for komplekse storage teknologier og for implementering og support af løsninger, der anvender disse teknologier.

HP Gold Partner

Merlin a/s er HP Gold Specialist. Hver gang, du ser HP Gold Partner-logoet, ved du, at du har at gøre med en HP-partner, som opfylder HP’s strenge programkrav. HP Gold Partnere leverer konsekvent det absolut bedste inden for IT-løsninger og vores certificerede HP konsulenter er i stand til at hjælpe med kundetilpassede løsninger.

Microsoft Authorized Education Reseller

Microsoft licenserer deres software gennem forhandlere og partnere. Merlin a/s er en af disse forhandlere kaldet Academic Resellers. Vi er autoriseret til at arbejde med uddannelsesorganisationer og har modtaget træning i forhold til at rådgive baseret på kundens størrelse og type samt type af produkt.